ARTDECOFixing Powder pudra transparent cu aplicator

7×
ARTDECO Fixing Powder pudra transparent cu aplicator
ARTDECO Fixing Powder pudra transparent cu aplicator
Economisiți
62RON

Economisiți 25%
10 g
46RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 460,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART2262
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Extinde la maxim rezistența și aspectul perfect al machiajului. Pudra transparentă Artdeco fixează perfect baza de machiaj, fondul de ten, corectorul și chiar rujul, pentru a le asigura o rezistență mai mare.

Caracteristici:

  • fixează eficient fondul de ten, care devine rezistent la apă
  • matifiază tenul, care devine neted și catifelat
  • nu evidențiază liniile fine și nici zonele uscate
  • are o structură deosebit de fină și o utilizare multifuncțională

Mod de aplicare:
Pentru a obține o fixare foarte puternică, se aplică pulberea pe față, într-un strat mai gros. După 5-10 minute, se îndepărtează eventualul exces, cu o pensulă sau cu un burete. Pentru fixarea normală sau utilizarea peste ruj, se aplică numai o cantitate mică de pudră.

Compoziție completă

TALC, ZINC STEARATE, KAOLIN, MAGNESIUM CARBONATE, HYDROXYLATED LANOLIN, ISOPROPYL LANOLATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Nuanță fond de ten
transparent

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.