ARTDECOEyeshadow Pearl farduri de ochi pudră în carcasă magnetică

ARTDECO Eyeshadow Pearl farduri de ochi pudră în carcasă magnetică
ARTDECO Eyeshadow Pearl farduri de ochi pudră în carcasă magnetică
Economisiți
25RON

Economisiți 32%
culoare 30.26 Pearly Medium Beige 0.8 g
17RON

În stoc | 2.125,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART2416
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Acum, puteți avea în fiecare zi ochii machiați artistic, ca la salon. Fardurile de ochi pudră Artdeco Eyeshadow Pearl vă ajută să realizați un machiaj profesionist, în câteva clipe.

Fiecare fard este prezentat separat, într-o carcasă magnetică practică, ceea ce vă permite să vă asamblați propria paletă, exact așa cum v-o doriți. Datorită texturii plăcute, umbrele sunt ușor de aplicat și sclipesc fascinant.

Caracteristici:

  • permit realizarea unor machiaje diverse pentru ochi
  • străluciri sidefate și o textură plăcută
  • nuanțele sunt intens pigmentate
  • sunt ușor de întins și de stratificat
  • se combină elegant cu alte nuanțe

Aplicare:
Întindeți fardurile pe pleoape cu un aplicator sau cu o pensulă.

Caracteristici

Culoare
maro
Consistență
compact
Efect
de perlă

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.