Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator Perie șabloane pentru sprâncene

3×
Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator Perie șabloane pentru sprâncene
Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator Perie șabloane pentru sprâncene
Perie șabloane pentru sprâncene
23RON

23,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ART3097 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 05.08.2021

Descriere Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator

Setul de perii pentru sprâncene Artdeco Eye Brow facilitează substanțial ajustarea sprâncenelor, pentru o formă perfectă.

Caracteristici:

  • facilitează corectarea zilnică a sprâncenelor, esențială pentru întregul machiaj
  • conține 5 șabloane pentru crearea diverselor tipuri și forme de sprâncene
  • asigură un rezultat rapid, cu aspect natural
  • peria asigură aplicarea uniformă a fardului pe sprâncene

Mod de utilizare:
Se alege șablonul cel mai potrivit formei sprâncenelor și se menține fix pe poziție, cu degetul mare și arătător. Apoi se umple șablonul cu peria, folosind pudra de sprâncene selectată. Se înlătură cu atenție, se curăță șablonul, se rotește și se repetă procedura cu cealaltă sprânceană.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Eye Brow Stencil with Brush Applicator3