ARTDECOCamouflage Cream baton corector

ARTDECO Camouflage Cream baton corector
ARTDECO Camouflage Cream baton corector
culoare 496.1 Fair Vanilla 1.6 g
48RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 3.000,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART1632
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Batonul corector rezistent la apă Artdeco Camouflage camuflează perfect toate imperfecțiunile tenului. Formula sa cu rezistență îndelungată îi extinde eficiența pe durata întregii zile.

Caracteristici:

  • camuflează imperfecțiunile, cum ar fi coșurile, cearcănele sau roșeața tenului
  • paleta de culori permite camuflarea tuturor tipurilor de imperfecțiuni
  • are o textură fină, cremoasă și ușor de aplicat
  • are o persistență îndelungată, fiind rezistent la apă și la transfer

Mod de aplicare:
Se aplică cu pensula sau cu degetul, pe zonele care necesită acoperire. Se tapotează ușor și se așteaptă absorbția produsului.

Caracteristici

Consistență
solid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie, Ridicată
Efect
rezistent la apă, corector

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.