ARTDECOBronzing Powder Compact Refill pudra compacta pentru bronzat rezervă

ARTDECO Bronzing Powder Compact Refill pudra compacta pentru bronzat rezervă
ARTDECO Bronzing Powder Compact Refill pudra compacta pentru bronzat rezervă
Economisiți
57RON

Economisiți 15%
culoare 50 Almond 8 g
48RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 600,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART03818
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Răsfață-ți tenul cu un look „sărutat de soare“, folosind pudra compactă bronzantă Artdeco. În plus, când se termină, poți opta pentru rezerva practică și prietenoasă față de natură și economică pentru portofelul tău.

Caracteristici:

  • conferă tenului un aspect mătăsos și ușor bronzat
  • conturează frumos fața și evidențiază trăsăturile
  • pigmentul special împiedică închiderea culorii tenului
  • se contopește perfect în piele, iar finisajul pare natural

Compoziție:

  • vitamina E - are acțiune antioxidantă
  • este testată dermatologic și clinic

Mod de aplicare:
Cu ajutorul pensulei sau al buretelui de machiaj, se aplică pe zonele de pe față sau pe decolteu, unde soarele cade în mod natural.

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.