ARTDECOUltra Quick Dry Top Coat top coat pentru unghii, pentru accelerarea uscării ojei

ARTDECO Ultra Quick Dry Top Coat top coat pentru unghii, pentru accelerarea uscării ojei
ARTDECO Ultra Quick Dry Top Coat top coat pentru unghii, pentru accelerarea uscării ojei
Economisiți
41RON

Economisiți 36%
10 ml
26RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 260,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ART03811
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Lacul de unghii de calitate Artdeco Top Coat este indispensabil pentru o manichiură frumoasă și rezistentă. Fixează straturile de ojă colorată, accelerează uscarea și conferă strălucire unghiilor.

Caracteristici:

  • accelerează semnificativ uscarea straturilor de ojă colorată
  • formează pe unghii o suprafață rezistentă și protectoare
  • fortifică unghiile și împiedică fisurarea acestora
  • protejează eficient lacul colorat, împotriva exfolierii
  • reflectă lumina și conferă un luciu intens

Mod de aplicare:
Se aplică uniform cu pensula, peste unghiile lăcuite cu ojă colorată și se lasă să se usuce.

Compoziție completă

ETHYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SUCROSE BENZOATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, NITROCELLULOSE, ETOCRYLENE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, DIMETHICONE, CI 60725 (VIOLET 2) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
transparent
Tipul de lac
se usucă rapid, top coat
Efect
strălucitor, special

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.