Artdeco Art Couture Nail Lacquer

lac de unghii

Artdeco Art Couture Nail Lacquer lac de unghii
Artdeco Art Couture Nail Lacquer lac de unghii
culoare 111.624 Milky Rose 10 ml
33RON

Cod: ART04002 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
Artdeco Art Couture Nail Lacquer
culoare 111.624 Milky Rose 10 ml | 33RON

Descrierea produsului Artdeco Art Couture Nail Lacquer

Lacul de unghii Artdeco Art Couture asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • menține unghiile sănătoase și frumoase
  • conferă un luciu intens
  • aplicare confortabilă
  • culori strălucitoare și bogate

Cum se utilizează:
Lacul se aplică pe unghiile curate și degresate, cu ajutorul pensulei. Pentru un rezultat mai estetic, se vor aplica 2 straturi.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.