Argan Oil PackSosete cu efect de hidratare

3×
Argan Oil Pack Sosete cu efect de hidratare
Argan Oil Pack Sosete cu efect de hidratare
Livrare gratuită
Sosete cu efect de hidratare
16RON

Cod: ANO1449 | În stoc
1
Coletăria
marți 07.04.2020

Descrierea produsului Argan Oil Pack
Caracteristici

Produsul Argan Oil Pack completează perfect rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, exfoliere
Substanțe active
unt de shea, ulei de argan

Despre brand Argan Oil

Brandul Argan Oil utilizează darurile naturii în produsele sale cosmetice, principalul ingredient fiind uleiul de argan. Uleiul de argan este, de secole, secretul frumuseții femeilor marocane. Compoziția bogată în antioxidanți și alte ingrediente active hidratează pielea în profunzime, lăsând-o proaspătă și întinerită. Uleiul de argan este benefic, de asemenea, pentru păr și pentru scalp.

De peste 10 ani, produsele brandului Argan Oil combină noile tehnologii cu rețetele vechi, cu eficiență dovedită. Uleiul de argan compensează în mod unic deficitul de acizi grași esențiali, care cauzează îmbătrânirea pielii și formarea ridurilor. Uleiul de argan conține de 3 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline; de aceea utilizarea sa în produsele cosmetice este de neînlocuit.

Ingredientele naturale bogate în substanțe active stau la baza cosmeticii viitorului. Brandul Argan Oil utilizează ingredientele cele mai potrivite, cum ar fi uleiul de argan, extracte de fructe de acai, extracte de goji, baobab, extracte de acerola, afine, probiotice, smirnă și turmeric. Produsele Argan Oil sunt sinonime cu o piele sănătoasă și frumoasă pe față și pe corp, dar și cu un păr frumos.

Rating Argan Oil Pack