ArdellWispies gene falseati

Ardell Wispies gene  false 6 bucati
Ardell Wispies gene  false 6 bucati
Nou
6 buc
108RON

  • Ardell Wispies gene  false 6 bucati
  • Ardell Wispies gene  false 6 bucati
În stoc | 18,00RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: ARD02847
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Doriți să dați machiajului dvs. o nouă dimensiune, care să vă facă să vă simțiți realmente unică? Genele false Ardell Wispies adaugă privirii o profunzime maximă, iar ochii dvs. devin un magnet, care atrage privirile tuturor celor din jur.

Caracteristici:

  • intensifică imediat orice machiaj
  • creează un efect dramatic
  • genele par imediat mai lungi și mai dese

Cum se utilizează:
Întindeți adezivul pe bandă, lăsați scurt timp să se usuce și lipiți banda pe pleoapă, cât mai aproape de genele naturale. La final, puteți răsuci genele cu un clește pentru gene.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.