ArdellNaked Lashes Pentru fixarea genelor

4×
Ardell Naked Lashes Pentru fixarea genelor
Ardell Naked Lashes Pentru fixarea genelor
423
23RON

4 de buc. în stoc | 23,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ARD02554
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Doriți să încercați gene false, dar vă este teamă că vor arăta exagerat și că vor fi prea grele - sau, pur și simplu, preferați un aspect mai natural? În acest caz, genele adezive Ardell Naked, care accentuează ochii fin și natural, sunt ideale pentru dvs. Baza invizibilă și lungimea normală a acestor gene conferă un aspect gingaș, dar și seducător.

Caracteristici:

  • accentuează ochii și conferă intensitate privirii
  • arată foarte natural
  • datorită greutății reduse, aproape că nu se simt
  • au o bază invizibilă
  • ideale, dacă acum învățați să aplicați genele false

Aplicare:
Aplicați-le pe propriile gene, cu ajutorul adezivului și lăsați să se usuce.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.