ArdellMagnetic Lashes gene magnetice

1×
Ardell Magnetic Lashes gene magnetice
Ardell Magnetic Lashes gene magnetice
Double Demi Wispies
72RON

72,00RON / 1 buc., incl. TVA
  • Ardell Magnetic Lashes gene magnetice
  • Ardell Magnetic Lashes gene magnetice
  • Ardell Magnetic Lashes gene magnetice
Cod: ARD2103 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Ardell Magnetic Lashes

Vă așteaptă un eveniment deosebit, la care doriți să arătați irezistibilă? Tânjiți după un machiaj de seară mai intens? Vreți să simțiți cum este să aveți gene infinit de lungi? Încercați genele false magnetice Ardell Magnetic Lashes. Ascund o tehnologie revoluționară multi-magnet, cu șase până la opt magneți aproape invizibili, plasați pe gene astfel încât să copieze linia naturală a genelor dvs.

Gata cu lipirea complicată și prelungirea costisitoare a genelor la salon. Obținerea unui look perfect nu a fost niciodată mai ușoară.

Caracteristici:

  • Intensifică la maxim privirea și creează un aspect atractiv
  • rezistă perfect, datorită tehnologiei revoluționare multi-magnet
  • sunt fabricate din păr uman – arată natural
  • copiază perfect linia naturală a genelor
  • aplicare ușoară, fără adeziv
  • pot fi utilizate în mod repetat

Mod de aplicare:
Aplicați genele Ardell Magnetic Lashes pe genele dvs. și presați. Perechea din partea de sus a pachetului se aplică pe partea superioară, iar perechea de jos pe partea inferioară a genelor de sus.

Am scris despre Ardell Magnetic Lashes
Articole

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.  

Rating Ardell Magnetic Lashes1