ArdellDuo Quickset clei transparent pentru gene false

Ardell Duo Quickset clei transparent pentru gene false
Ardell Duo Quickset clei transparent pentru gene false
54RON
5 g
În stoc | 1.080,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ARD02120
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Vă doriți gene lungi și dese, ca de păpușă? Adezivul pentru gene false, Ardell Duo, vi le oferă în câteva secunde. Veți avea gene impresionant de lungi și de dese, oricând doriți. Adezivul fixează genele false exact la rădăcinile celor naturale și nu e cazul să vă faceți griji că se vor dezlipi în timpul zilei. Adezivul rămâne transparent și după uscare.

Caracteristici:

  • fixează ușor și rapid genele false pe pleoapă
  • după uscare este absolut invizibil
  • nu irită nici ochii, nici pleoapele
  • nu împovărează genele naturale
  • persistă întreaga zi

Aplicare:
Aplicați o cantitate rezonabilă de adeziv la baza genelor false și lipiți-o atent pe pleoapă. Asigurați-vă că genele false sunt plasate chiar la rădăcinile genelor naturale. Astfel obțineți un aspect natural și preveniți desprinderea genelor. Lăsați să se usuce.

Compoziție completă

TRANSPARENT: ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT, AMP-ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERINDARK: ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT, AMP-ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SORBITOL, SODIUM CARBONATE, CETEARETH-25, CARBON BLACK (CI77266) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.