Ardell Duo adeziv pentru gene false

6×
Ardell Duo adeziv pentru gene false
Ardell Duo adeziv pentru gene false
7 g
36RON

514,29RON / 100 g, incl. TVA
Cod: ARD2109 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 06.08.2021

Descriere Ardell Duo

Vă doriți gene de păpușă? Adezivul pentru gene false Ardell Duo vă oferă gene lungi și dese, în câteva secunde. Astfel, puteți avea gene super lungi și dese, oricând doriți. Adezivul fixează genele false exact la rădăcinile celor naturale și nu e cazul să vă faceți griji că se vor dezlipi în timpul zilei. Adezivul rămâne transparent și după uscare, așa că nimeni nu va ghici că frumusețea ochilor dvs. are un mic „ceva“ în plus.

Caracteristici:

  • nu irită ochii sau pleoapele
  • fixează genele false pe pleoapă, pe perioada întregii zile
  • nu distruge genele dvs. naturale
  • după uscare este absolut invizibil

Aplicare:
Aplicați o cantitate rezonabilă de adeziv pe baza genelor false și lipiți-o atent pe pleoapă. Asigurați-vă că genele false sunt plasate chiar la rădăcinile genelor naturale. Astfel obțineți un aspect natural și preveniți desprinderea genelor.

Am scris despre Ardell Duo
Articole

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.  

Rating Ardell Duo5