Skip to main content

ArdellDuo adeziv pentru gene false cu pensula

9×
Ardell Duo adeziv pentru gene false cu pensula
Ardell Duo adeziv pentru gene false cu pensula
36RON
transparent 5 g
În stoc | 720,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ARD2033
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Pentru ca genele false să reziste întreaga zi la locul potrivit, aveți nevoie de un adeziv de încredere. Cea mai bună alegere este Ardell Duo, un adeziv cu pensulă. Aderă excelent pe piele și fixează perfect genele, datorită pensulei speciale duble, care aplică adezivul exact acolo unde este necesar.

Adezivul Ardell Duo se folosește și în saloanele de cosmetică, fiind potrivit și pentru persoanele care poartă lentile de contact.

Caracteristici:

  • fixează bine genele false pe pleoapă
  • potrivit și pentru persoanele cu lentile de contact
  • permite o aplicare rapidă și precisă
  • nu irită ochii sensibili
  • nu conține latex
  • rezistă excelent

Aplicare:
Aplicați pe baza genelor false o cantitate rezonabilă de adeziv. Lipiți baza sus, pe pleoapa mobilă, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene, și lăsați să se usuce.

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.