Ardell Deluxe Pack

set cosmetice I.

Ardell Deluxe Pack set cosmetice I.
Ardell Deluxe Pack set cosmetice I.
Ardell Deluxe Pack set cosmetice I.
set cosmetice I.
65RON

Cod: ARD2073 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: 2 Pairs of Lashes Wispies Black + Adhesive Clear-White + Lashes Applicator

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 28.09.2018
ridicare personală
vineri, 28.09.2018
Ardell Deluxe Pack
set cosmetice I. | 65RON

Descriere cosmetice Ardell Deluxe Pack

Produsul Ardell Deluxe Pack intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • ajută la modelarea, la definirea și la fixarea sprâncenelor
  • produsul este rezistent la apă
  • evidențiază culoarea naturală a sprâncenelor
  • ajută la fixarea simplă și precisă a genelor false

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de lipici pe genele false, iar acestea se lipesc pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene.

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.  

Meniu