Al Haramain Urbanist Femme Eau de Parfum pentru femei

12×
Al Haramain Urbanist Femme Eau de Parfum pentru femei
Al Haramain Urbanist Femme Eau de Parfum pentru femei
100 ml
87RON

87RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AHR0107 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 25.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 25.01.2021

Descriere parfum Al Haramain Urbanist Femme
Compoziție

Seducția e un joc, iar un parfum irezistibil este arma feminină cu care veți fi mereu în avantaj. Apa de parfum Al Haramain Urbanist Femme vă învăluie într-un voal de aromă sofisticată, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum oriental
  • parfum de fructe
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Al Haramain

Brandul Al Haramain a fost fondat in 1970 in orasul sfant al Islamului - Mecca, Arabia Saudita. Ceva mai tarziu a fost transferata in Dubai. Afacerea este una de familie si prezinta pe piata uleiuri esentiale, parfumuri clasice si deosebite, dar si alte produse foarte interesante. Zona de productie este uimitor de mare, peste 16.000 metrii patrati si in intreaga lume, produsele lor sunt vandute in peste 65 de showroom-uri.

Al Haramain s-a facut remarcat ca fiind combinatia perfecta intre notele orientale arabesti si notele moderne. A castigat teren in fata altor competitori, in principal datorita unui element aparte: lemnul rar de agar (oud). Remarcabila este deasemenea si prezenta notelor floral-picante foarte foarte diferite. Gama Al Haramain este atat de vasta, incat gasim parfumuri pentru toate varstele, indiferent de sex!

Al Haramain, conform propriilor declaratii, lupta pentru a atinge perfectiunea. Prin urmare, se pune un accent mare pe design sau ambalaj. Sticlutele de parfum au designuri orientale somptuoase,  in forma de bol pentru zahar sau de ceai, dar si altele - de unde putem remarca faptul ca se pune mare accent pe originalitate si dezvoltare.

Parfumurile Al Haramain sunt exotice, romantice, senzuale si provocatoare. La dezvoltarea si conceperea lor au contrubuit in permanenta cercetatori si experti in domeniu, ceea ce le dovedeste calitatea. Incercati-le si nu veti regreta...

Al Haramain este dedicat tuturor iubitorilor de parfumuri, celor care pun accent pe calitate si aspect, celor cazuti sub vraja Orientului Mijlociu.

Rating Al Haramain Urbanist Femme12