Afnan Supremacy Silvereau de parfum pentru bărbați

10×
Afnan Supremacy Silver eau de parfum pentru bărbați
Afnan Supremacy Silver eau de parfum pentru bărbați
100 ml
233RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: AFN0004 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descriere parfum Afnan Supremacy Silver
Compoziție

Nimic nu se compară cu atingerea caldă a unei arome orientale pe piele. Apa de parfum pentru bărbați Afnan Supremacy Silver îl învăluie pe cel care o folosește într-o aură de parfum delicios, care devine o parte esențială a personalității sale. Permiteți acestui parfum să arate întregii lumii carisma dvs. masculină.

  • un parfum lemnos aromatic
  • pentru bărbatul modern și sigur pe el
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Vârful acestei compoziții aparține tonurilor fresh și de fructe: coacăze negre, măr, ananas și bergamotă. Apoi vine rândul notelor din inimă, compuse din trandafiri senzuali, cu iasomie delicată, paciuli și inconfundabilul mesteacăn. Finalul impresionant include acorduri de mosc cald, de vanilie gurmandă, de ambră și de mușchi de stejar.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru bărbați Afnan Supremacy Silver a fost lansată în 2013. Ca și alte parfumuri din oferta acestui brand din Dubai, Supremacy Silver combină tradițiile parfumeriei vestice cu aromele exotice ale Orientului Mijlociu.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ananas, bergamota, mar, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, trandafir, mesteacan, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra, mosc, vanilie, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
de fructe, pieloase, lemnoase

Rating Afnan Supremacy Silver