Aēsop Skin Tea Tree Leaf exfoliant pulbere

Aēsop Skin Tea Tree Leaf exfoliant pulbere
Aēsop Skin Tea Tree Leaf exfoliant pulbere
30 ml

Cod: AES0095 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Aēsop Skin Tea Tree Leaf
Caracteristici

Exfoliatorul pentru ten Aēsop Skin Tea Tree Leaf curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

Caracteristici:

  • netezește și catifelează pielea
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • regenerează eficient pielea

Cum se utilizează:
A se evita zona ochilor.

Caracteristici

Consistență
pudra
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, exfoliere, regenerare, restaurează densitatea pielii
Substanțe active
ulei din arbore de ceai

Despre brand Aēsop

Cosmeticele australiene Aēsop oferă o îngrijire de primă clasă, pentru față, păr și piele. Brandul Aēsop a fost înființat în Melbourne în 1987 și oferă ingrediente de cea mai bună calitate, pe bază de plante, cu accent pe detalii și pe plăcerea senzorială.

Produsele cosmetice Aēsop sunt bogate, mai ales, în antioxidanți naturali, care luptă eficient împotriva efectelor nedorite ale radicalilor liberi. Radicalii liberi contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii și la aspectul nesănătos al acesteia. Aplicarea locală a antioxidanților, direct pe față, pe piele și pe păr, contribuie la repararea și la protejarea celulelor de la suprafață. Rezultatul este un aspect sănătos și tineresc.

Toate produsele cosmetice Aēsop sunt testate în laborator și prezintă siguranță și eficiență dovedite. Îngrijește-ți frumusețea cu cosmeticele australiene Aēsop - sunt unice și mai ales eficiente!

Rating Aēsop Skin Tea Tree Leaf