Abercrombie & Fitch Authenticeau de toilette pentru bărbați

3×
Abercrombie & Fitch Authentic eau de toilette pentru bărbați
Abercrombie & Fitch Authentic eau de toilette pentru bărbați
100 ml
212RON

Cod: ABE01735 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descriere parfum Abercrombie & Fitch Authentic
Compoziție

Aveți curajul de a fi autentic. Apa de toaletă pentru bărbați Abercrombie & Fitch Authentic este un parfum aromatic, unde tonurile citrice sunt echilibrate de elemente calde, pământii, care dau întregii compoziții un aer masculin.

  • un parfum aromatic, cu note citrice proaspete
  • pentru bărbații care nu se tem să fie autentici
  • creația parfumierului Clement Gavarry
  • formează un duo cu apa de parfum pentru femei Abercrombie & Fitch Authentic

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu tonuri acidulate, înviorătoare, de bergamotă și de grepfrut, presărate cu puțin piper. Compoziția evoluează spre inima caldă, animată de ghimbirul ușor înțepător, acompaniat de esențe de salvie și de lavandă aromată. În notele de bază ale parfumului Abercrombie & Fitch întâlnim o combinație foarte virilă, de mușchi pământiu, cu piele întoarsă și acorduri lemnoase.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper negru, bergamota, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lavanda, ghimbir, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, velur
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Abercrombie & Fitch

Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch Authentic