Abercrombie & Fitch AuthenticEau de Parfum pentru femei

3×
Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Parfum pentru femei
Abercrombie & Fitch Authentic Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
191RON

Cod: ABE01734 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine vineri 04.12.2020

Descriere parfum Abercrombie & Fitch Authentic
Compoziție

Fiți autentică în orice situație. Apa de parfum pentru femei Abercrombie & Fitch Authentic vă completează perfect, oriunde ați merge.

  • o compoziție de fructe pur feminină
  • pentru femeile cărora le place să fie autentice în orice ocazie
  • o creație a parfumierului Clement Gavarry
  • formează un duo cu apa de toaletă pentru bărbați Abercrombie & Fitch Authentic

Compoziția parfumului
Apa de parfum debutează cu tonuri dulci și suculente, de mandarine cu pere și coacăze, care migrează spre inimă, unde acordul de nectarină este completat de esențe florale de lăcrămioare și de magnolie. Abercrombie & Fitch Authentic vă cucerește definitiv la final, unde notele de bază îmbină acordul plin și cremos de ambretă cu notele dulci de lemn de santal și de cedru.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, coacaz, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lacramioare, nectarine, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, ambrette, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Abercrombie & Fitch

p>Parfumurile Abercrombie & Fitch |Abercrombie & Fitch este un brand care are o poveste cu adevărat lungă. Creatorul de modă a apărut încă din anul 1982, iar acum a devenit o adevărată celebritate. Chiar dacă se axează în principal pe moda pentru tineret, care preferă un stil lejer şi sportiv, oferă de fapt mult mai mult.
Parfumurile Abercrombie & Fitch nu sunt atât de cunoscute ca alte mărci, dar cu atât mai mult vă vor surprinde prin compoziţia acestora, destinată celor care sunt tineri, fie fizic fie în spirit.
Abercrombie & Fitch sunt deosebite prin faptul că nu îşi dezvăluie esenţa imediat după aplicare. Trebuie să daţi timp parfumului să se dezvăluie, iar abia după aceea îi veţi putea savura magia.

Rating Abercrombie & Fitch Authentic3