4711 Floral Collection Lilac eau de cologne unisex

4711 Floral Collection Lilac eau de cologne unisex
4711 Floral Collection Lilac eau de cologne unisex
100 ml

Cod: 47100464 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum 4711 Floral Collection Lilac
Compoziție

La întâlnire, la petrecere sau la o ieșire cu prietenii? Apa de colonie unisex 4711 Floral Collection Lilac este minunată, oricând doriți să străluciți. Nu vă temeți să ieșiți din mulțime și să vă puneți în valoare individualitatea.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase, moscat

Despre brand 4711

Parfumuri 4711 / 4711- este o denumire destul de originala pentru parfumuri , a căror origine este strâns legata de Germania. Johann Maria Farina,o emigranta italiana, care a dat nastere primului ei parfum în jurul secolului al 18-lea, creând compania Eau de Colonge. Dupa mai multe disensiuni de familie  şi de crize in familia Farina, a fost abordată denumirea 4711, care era de fapt numărul casei.

Rating 4711 Floral Collection Lilac