Xerjoff Casamorati 1888 Lira Eau de Parfum pentru femei

3×
Xerjoff Casamorati 1888 Lira Eau de Parfum pentru femei
Xerjoff Casamorati 1888 Lira Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: XEF3005 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Xerjoff Casamorati 1888 Lira
Compoziție

Parfum gurmand pentru femeia fatală, mereu în acțiune! Apa de parfum Xerjoff Casamorati Lira este o combinație încântătoare de caramel, citrice spumante și lavandă, lemn dulce și un strop de scorțișoară. Povestea ia întorsături imprevizibile încă de la prima aplicare, debutând romantic, floral și păstrând pentru final o notă condimentată.

  • parfum oriental floral
  • apreciat de femeile cu suflet pasional
  • ideal pentru zi sau ocazii speciale

Compoziția parfumului
Apa de parfum Xerjoff Casamorati Lira are o compoziție simplă dar surprinzătoare. Cucerește cu note de vârf fine, susținute de caramel și vanilie, cărora li se adaugă, spre inima parfumului, prospețimea portocalelor roșii, liniștitoare. Aromele se adâncesc în note de bază condimentate, de scorțișoară cu iasomie egipteană narcotică, care îi conferă un strop de romantism.

Povestea parfumului
Povestea începe brusc și pasional. Aromele sunt tributul unei femei dornice de aventură, tandră, dulce și imprevizibilă. Sticla parfumului are un design de lux, auriu cu finisaje ce vă duce cu gândul la regalitate. Creatorul său, Chris Maurice, aduce pe piață în 2011, un parfum italienesc și totuși pur oriental. Folosind cele mai bune ingrediente ale parfumierilor cu renume din orient, păstrează esența tărâmurilor Italiei prin notele de sânge ale portocalelor roșii. Romantism descris de note dulci, îmbinat cu spirit de aventură și mister, compun esența ce învăluie femeia fatală.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocale rosii, lavanda, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
scortisoara, iasomie, lemn dulce
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, caramel
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Rating Xerjoff Casamorati 1888 Lira3