Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complexcrema gel hidratanta cu textura usoara

7×
Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex crema gel hidratanta cu textura usoara
Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex crema gel hidratanta cu textura usoara
Economisiți
192RON

Economisiți 67%
75 ml
64RON

Cod: ELA04490 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 29.09.2020
Ridicare personală
marți 29.09.2020

Descrierea produsului Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex
Caracteristici

Crema gel ușoară Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing Hydragel Complex asigură tenului o hidratare perfectă, timp de 24 de ore. Textura sa înviorătoare, fără ulei, favorizează diminuarea porilor. Netezește suprafața tenului și îi reface nuanța naturală și aspectul radiant.

Caracteristici:

  • menține tenul hidratat, timp de 24 de ore
  • conferă tenului o senzație plăcută și înviorătoare
  • contractă porii dilatați și netezește suprafața tenului
  • redă tenului nuanța și strălucirea naturale

Rezultatele testului:
→ testată de 50 de femei, cu vârsta de 30-60 de ani

  • 98 % au menționat că tenul a fost netezit din prima zi
  • 92 % au confirmat că refacerea nuanței și a strălucirii naturale a tenului a durat 1 săptămână

Ingrediente:

  • acid hialuronic - netezește tenul și minimizează liniile și ridurile
  • extract dintr-o ciupercă de copac - contractă porii și rafinează suprafața tenului
  • vitamina E - înmoaie pielea și îi protejează bariera lipidică naturală
  • nu conține ulei

Aplicare:
Aplicați dimineața și seara, pe față și pe gât.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, ten uscat
Efect
Hidratare, iluminare, nutriție, împotriva petelor pigmentare, unificare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Elizabeth Arden

p>Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing HydraGel Complex7