Treci la conținutul principal

RECENZIE: Lip plumpers – chiar măresc buzele?

1 august 2019Notino
Buzele pline și senzuale sunt visul oricărei femei. Dacă natura nu a fost generoasă în această privință, nu este nevoie să disperați sau să căutați un specialist în chirurgie plastică. Pe piață au apărut multe produse care măresc buzele. Este vorba mai ales de glossuri cu efect de buze pline sau rujuri cu gloss - așa-numitele lip plumpers. La aplicare, lip plumpers dau senzații de furnicături, de cald sau rece, iar buzele par „gonflate”.

Am oferit referentelor noastre cinci produse pentru mărirea buzelor, după care le-am adresat câteva întrebări, pentru a afla dacă produsele le-au îndeplinit așteptările, și cum au funcționat sau dacă au avut și alte beneficii.

Referentele au răspuns la următoarele întrebări:

1. Cunoașteți lip plumpers? Ați încercat un lip plumper până acum sau este prima experiență cu acest tip de produse?
2. Ce aromă și ce gust au produsele de mărire a buzelor?
3. Cât timp rezistă un lip plumper pe buze?
4. Ce ne puteți spune despre efectul de volum?

Recenzia 1: Martina J.
Balsam de buze cu efect de volum FacEvolution LipPlus Booster

1. Știu că există lip plumpers, dar nu am avut un termen de comparație și nu am putut face o alegere din oferta disponibilă, de aceea, până acum, nu am încercat niciunul.
2. Aroma este foarte mentolată, produsul însă nu are niciun gust.
3. Rezistența este medie - îl simt pe buze câteva ore. Este excelent ca balsam de buze, hidratează din belșug.
4. Aplicarea declanșează o senzație ușoară de arsură, în cazul meu a existat și un efect de volum - buzele arată cu siguranță mai pline. Desigur, nu m-am așteptat la un rezultat similar unei proceduri estetice, dar sunt mulțumită de acest produs cosmetic.

Buzele mele nu au contururi clare, așa că, deși produsul este incolor, trebuie puțină atenție la aplicare, pentru a evita un aspect neuniform. Am buze roșii în mod natural, dar, cine le are mai deschise la culoare și nu se poate lipsi de ruj se va bucura de două ori mai mult de acest produs.

Rating general: 7 din 10

Recenzia 2: Lucia F.
Ruj de buze cu efect de volum Yves Saint Laurent Volupté Plump-In-Colour

1. Este prima experiență cu acest gen de produse și eram curioasă să văd rezultatele. Până acum, auzisem doar despre produse pentru mărirea buzelor care funcționează pe principiul pompei de vid.
2. Parfumul este mentolat, iar gustul este dulce.
3. Rujul rezistă pe buze o perioadă relativ scurtă; după aproximativ o oră, este necesară reaplicarea sa.
4. În ceea ce privește mărirea buzelor, am fost puțin dezamăgită. Am auzit de acest ruj de mai multe ori și îmi place mult brandul YSL. În plus, îmi place prezentarea produsului, mai ales inimioara din interior. Dar efectul de volum a fost minim. Buzele par optic mai mari datorită luciului mai intens, dar efectul dispare după câteva minute. În plus, am testat o nuanță mai palidă, așa că l-am combinat adesea cu alt ruj. Recomand alegerea unei nuanțe mai închise din paleta disponibilă.

Rujul este plăcut la aplicare. Inițial, dă o senzație de rece pe buze și se simte aroma de mentă. Pe scurt, prima impresie este super, produsul trebuie însă reaplicat frecvent. Subliniez că rujul hidratează frumos, este ca un balsam + gloss într-un singur produs.

Rating general: 6 din 10

Recenzia 3: Veronica K.
Gloss de buze cu efect de volum Givenchy Gloss Interdit Vinyl

1. Acum am ocazia să încerc pentru prima dată un lip plumper. Am ales acest gloss de la Givenchy, mai ales din cauza nuanței, pentru ca îmi plac rujurile intense.
2. Atât gustul, cât și aroma sunt neutre.
3. Rezistă, dacă nu beți și nu mâncați. Nu are o persistență îndelungată.
4. După aplicare, am simțit întotdeauna furnicături ușoare, de aceea cred că, probabil, gloss-ul a funcționat oarecum, dar nu am observat un efect de volum. Sunt convinsă că ar putea arăta frumos peste un ruj de aceeași culoare, poate că efectul ar putea fi mai intens. Apreciez că gloss-ul nu are o aromă anume sau un gust distinct, dar regret că nu rezistă prea mult pe buze și se șterge destul de ușor.

Glossul conține particule de glitter pentru intensitate, ceea ce nu mi-a prea convenit, fiindcă prefer rujurile mate, cu persistență îndelungată. Prin urmare, aș recomanda produsul cuiva care se dă cu luciu de buze.

Rating general: 5 din 10

Recenzia 4: Lucia P.
Gloss de buze cu efect de volum Tolure Cosmetics Lipboost

1. Nu de mult, am auzit și eu că ar exista produse pentru mărirea buzelor. Sincer, nu eram convinsă că au efect. Glossul Tolure Cosmetics Lipboost cu efect de volum este primul lip plumper pe care l-am încercat și pot spune că m-a surprins plăcut.
2. Primul lucru care mi-a plăcut la acest gloss a fost aroma plăcută, dulce, care invită la gustare. Din fericire, gustul nu este pe măsura aromei, ceea ce e bine, cred, fiindcă l-aș fi lins de pe buze într-o clipă.
3. Glossul rezistă destul de mult timp pe buze, dar numai până începeți să mâncați sau să beți.
4. Acțiunea gloss-ului se recunoaște prin faptul că, după aplicare, buzele încep să „furnice” ușor. După un timp, am observat că, datorită stimulării circulației sângelui în buze, acestea au devenit mai roșii, iar volumul lor s-a mărit. Nu este un efect wow, dar, dacă se repetă aplicarea de câteva ori pe zi, rezultatul este într-adevăr vizibil.

Din partea mea, thumbs up, îl adaug în geanta cosmetică. În combinație cu rujul, buzele devin irezistibile. Îl recomand cu siguranță.

Rating general: 8 din 10

Recenzia 5.: Angela M.
Gloss de buze cu efect de volum Glam Glow Plumprageous

1. Este prima dată când încerc un produs pentru buze cu efect volum. Motivul este clar: am buzele destul de subțiri. Pentru testare am ales gloss-ul transparent Glam Glow Plumprageous, cu efect mat. L-am folosit ca bază, peste care am aplicat rujuri de diverse nuanțe și, astfel, l-am putut testa mai des decât dacă aș fi ales un lip plumper colorat, pe care să-l asortez cu mai puține rujuri.
2. Glossul are un gust foarte bun, de mentă, și un aplicator ultra practic. După ce îl aplicați pe buze, veți simți o arsură ușoară, care crește treptat. Recunosc că senzația inițială a fost destul de neplăcută, prima dată chiar am vrut să-l șterg imediat, dar, în cele din urmă, senzația de arsură a dispărut complet.
3. Rezistă excelent pe buze, minim 4 ore.
4. Gloss-ul promite, în principal, un volum mai mare al buzelor, ceea ce a fost posibil optic, dar nu vă așteptați la un efect wow. Este minunat că, în afară de mărirea buzelor, hidratează excelent. Este ideal ca bază sub ruj sau ca gloss și îl pot recomanda călduros.

Rating general: 7 din 10

Citiți mai mult