Treci la conținutul principal

Elizavecca

Despre brandul Elizavecca

Elizavecca este un brand jucăuș, de cosmetice coreene pe bază pe ingrediente naturale, care folosește tehnologii moderne de producție. Se mândresc cu produse care au capacitatea de a pătrunde până în straturile profunde ale pielii, unde acționează la nivel celular. Acest brand de K-beauty pune accentul și pe ambalaje simpatice, non-toxice și reciclabile.

 

Brandul Elizavecca a fost fondat în anul 2011, dar compania sa mamă, MIZ Trade Inc., se afla deja, încă din 1986, în fruntea dezvoltării unor produse naturale pentru îngrijirea tenului, folosind tehnologii de producție moderne. Elizavecca este renumită pentru ambalajele jucăușe, cu imaginea unui purceluș. Fie că aveți tenul problematic, sensibil, gras sau uscat, în oferta acestui brand de cosmetice incredibil de simpatic veți găsi, cu siguranță, produsul potrivit.

Încercați masca facială cu colagen, Elizavecca Green Piggy Collagen Jella Pack, devenită bestseller mondial, sau masca de păr cu colagen, Elizavecca Cer-100 Collagen Ceramide Coating Protein Treatment. Masca pentru curățare profundă, Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, vă transformă rutina de îngrijire cosmetică într-un ritual așteptat cu bucurie.

întregul text ascundeți textul