Bione Cosmetics Dentamint spray de gura pentru o respirație proaspătă

Bione Cosmetics Dentamint spray de gura pentru o respirație proaspătă
Bione Cosmetics Dentamint spray de gura pentru o respirație proaspătă
27 ml

Cod: BCO01365 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bione Cosmetics Dentamint

Sprayul bucal Bione Cosmetics Dentamint devine un ajutor indispensabil pentru împrospătarea rapidă a respirației.

Caracteristici:

  • asigură împrospătarea rapidă și intensă a respirației

Cum se utilizează:
Se utilizează după cum este necesar.

Despre brand Bione Cosmetics

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.

Rating Bione Cosmetics Dentamint