Ziaja Sun

set cosmetice I.

Ziaja Sun set cosmetice I.
Ziaja Sun set cosmetice I.
Ziaja Sun set cosmetice I.
Reducere specială
45RON
Reducere 13%
39RON

Cod: ZIA04598 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj zgariat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Ziaja Sun Lotion in Spray SPF 50+ 170 ml + Ziaja Sun Tan Accelerator 150 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 26.02.2019
Ridicare personală
marți, 26.02.2019
Ziaja Sun
| 39RON

Caracteristici

Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Ziaja

Excepţionala cosmetică Ziaja există deja pe piaţă de 20 de ani. Fondatorul acestei mărci poloneze a fost farmacistul Zenon Ziaja, care s-a hotărât să fabrice produse cosmetice de calitate, benefice pentru piele şi, totodată, accesibile tuturor femeilor.
Cosmeticele Ziaja sunt bogate în ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capră, trandafirii, iasomia, castraveţii, gălbenelele, aloe, muşeţelul sau untul de cacao. Aceste ingrediente sunt naturale pentru pielea fiecărei femei şi sunt uşor de „prelucrat“ de către aceasta. Forţa activă a substanţelor naturale ajută de asemenea la autoregenerare.
Brand-ul Ziaja are în portofoliul său o variată ofertă de cosmetice pentru ten şi corp, cum ar fi de exemplu cremele de zi şi de noapte, preparatele pentru curăţarea pielii, măştile regeneratoare şi hidratante, preparatele împotriva ridurilor, laptele de corp sau gelurile de duş. Cu ajutorul cosmeticelor Ziaja vă ajutaţi frumuseţea naturală şi oferiţi pielii tot ce are nevoie pentru un aspect sănătos şi atractiv!