Ziaja Kids Bubble Gum

șampon pentru copii

Ziaja Kids Bubble Gum șampon pentru copii
Ziaja Kids Bubble Gum șampon pentru copii
Ziaja Kids Bubble Gum șampon pentru copii
300 ml
14RON

Cod: ZIA2012 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 30.04.2019
Ridicare personală
marți 30.04.2019
Ziaja Kids Bubble Gum
300 ml | 14RON

Descriere cosmetice Ziaja Kids Bubble Gum

Șamponul Ziaja Kids Bubble Gum spală bine părul copilului, lăsându-l moale și parfumat.

Caracteristici:

  • spală părul
  • curăță pielea
  • facilitează descurcarea părului fin
  • regenerează și hrănește părul
  • parfumează fin părul

Cum se utilizează:
Se aplică pe păr, se spumează și se clătește bine. A se evita pătrunderea produsului în ochi. În caz de contact, se clătește bine cu apă.

Caracteristici

Consistență
gel
Efect
Strălucire și finețe
Tipuri de păr
par fin

Despre brand Ziaja

Excepţionala cosmetică Ziaja există deja pe piaţă de 20 de ani. Fondatorul acestei mărci poloneze a fost farmacistul Zenon Ziaja, care s-a hotărât să fabrice produse cosmetice de calitate, benefice pentru piele şi, totodată, accesibile tuturor femeilor.
Cosmeticele Ziaja sunt bogate în ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capră, trandafirii, iasomia, castraveţii, gălbenelele, aloe, muşeţelul sau untul de cacao. Aceste ingrediente sunt naturale pentru pielea fiecărei femei şi sunt uşor de „prelucrat“ de către aceasta. Forţa activă a substanţelor naturale ajută de asemenea la autoregenerare.
Brand-ul Ziaja are în portofoliul său o variată ofertă de cosmetice pentru ten şi corp, cum ar fi de exemplu cremele de zi şi de noapte, preparatele pentru curăţarea pielii, măştile regeneratoare şi hidratante, preparatele împotriva ridurilor, laptele de corp sau gelurile de duş. Cu ajutorul cosmeticelor Ziaja vă ajutaţi frumuseţea naturală şi oferiţi pielii tot ce are nevoie pentru un aspect sănătos şi atractiv!