Ziaja Body & Hand Hygiene gel de curățare pentru maini si corp

Ziaja Body & Hand Hygiene gel de curățare pentru maini si corp
Ziaja Body & Hand Hygiene gel de curățare pentru maini si corp
200 ml

Cod: ZIA05488 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Ziaja Body & Hand Hygiene
Caracteristici

Gelul de duș Ziaja Body & Hand Hygiene este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.

Caracteristici:

  • lasă mâinile curate igienic
  • spală pielea și îndepărtează impuritățile
  • hidratează și îngrijește pielea mâinilor în timpul spălării
  • efect antibacterian

Cum se utilizează:
Aplicați o cantitate adecvată de săpun pe pielea umedă a mâinilor, creați spumă și spălați-vă. Poate fi folosit și pe pielea corpului.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Ziaja

Produsele cosmetice Ziaja transmit tuturor un mesaj clar și sincer - din anul 1989, oferă produse de înaltă calitate, dar și accesibile ca preț. Spuneți adio tenului obosit, uscat sau lăsat și deteriorării pielii și a părului, descoperind eficiența din spatele simplității.

Brandul polonez Ziaja a fost fondat de farmaciștii Aleksandra și Zenon Ziaja, care au luat decizia de a produce cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Primul lor produs a fost o cremă de măsline, care se vinde cu mare succes și astăzi. Cosmeticele Ziaja oferă tenului, pielii și părului dvs. nutriție și îngrijire intensă, datorită formulelor inovatoare, bogate în ingrediente active, cum ar fi laptele de capră, untul de cacao sau măceșele.

Colecția Ziaja pe bază de unt de cacao conține emulsii pentru față și corp, cremă antirid cu coenzima Q10, dar și balsam de buze. Produsele sunt bogate în antioxidanți, în săruri minerale și în acizi grași, care previn uscarea excesivă a tenului. Linia cu lapte de capră Ziaja are, de asemenea, un mare succes. Încercați, de exemplu, exfoliantul enzimatic, micro exfoliantul cu siliciu sau untul de corp. Din geantă nu trebuie să vă lipsească crema de mâini Ziaja, care regenerează pielea solicitată a mâinilor, în orice moment al zilei.

Rating Ziaja Body & Hand Hygiene