Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Luieau de toilette pentru bărbați

2×
Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui eau de toilette pentru bărbați
Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
365RON

Economisiți 20%
100 ml
292RON

Cod: ZAV0033 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.06.2020

Descriere parfum Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui
Compoziție

Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui EAU de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • lemnos-oriental
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
tonka
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
vanilie neagra, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
note condimentate, paciuli negru
Grupe de parfumuri
orientale, picante, lemnoase

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui