Yves Saint Laurent Yset cadou pentru bărbați

Yves Saint Laurent Y set cadou pentru bărbați
Yves Saint Laurent Y set cadou pentru bărbați

Cod: YSL09187 | Acest produs este momentan indisponibil

Y Eau de Parfum 60 ml + Y gel de duș 50 ml

Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Yves Saint Laurent de minim 385 și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Yves Saint Laurent Y
Compoziție

Setul conține:

  • Y Eau de Parfum 60 ml
  • Y gel de duș 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Y