Yves Saint Laurent La Laque Couture lac de unghii

2×
Yves Saint Laurent La Laque Couture lac de unghii
Yves Saint Laurent La Laque Couture lac de unghii

Descriere Yves Saint Laurent La Laque Couture
Caracteristici

Lăcuiți-vă unghiile cu oja Yves Saint Laurent La Laquer Couture și nu vă veți mai putea lua ochii de la mâinile dvs. Fie că alegeți o nuanță nude sau o culoare intensă, unghiile dvs. vor fi mereu atrăgătoare și trendy. Puteți conta pe aplicarea ușoară, pe persistența durabilă și pe finisajul lucios. Compoziția nutritivă este un bonus, datorită căruia vă veți îndrăgosti total de acest lac.

Caracteristici:

  • vă împodobește unghiile cu o culoare în pas cu tendințele modei
  • pensula asigură o aplicare ușoară și rapidă
  • culoarea este intensă și persistentă
  • lacul se usucă rapid, devenind foarte lucios
  • previne franjurarea și ruperea unghiilor
  • fortifică și hrănește unghiile

Ingrediente:

  • ulei de trandafiri din Chile – conferă unghiilor suplețe și forță
  • calciu – fortifică structura unghiilor și le protejează împotriva franjurării și a ruperii

Mod de aplicare:
Aplicați-l pe unghii, cu tușe lungi și lăsați-l să se usuce.

Caracteristici

Culoare
nud
Tipul de lac
top coat
Efect
iluminator

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent La Laque Couture2