Yves Saint LaurentBlack Opium Extreme Eau de Parfum pentru femei

2×
Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum pentru femei
Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Nou
50 ml
519RON

1.038,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: YSL10828 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse din colecția Black Opium de peste 250 RON și primiți cadou miniatura noului parfum Yves Saint Laurent Black Opium Extreme la 7,5 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 25.09.2021

Descriere Yves Saint Laurent Black Opium Extreme
Compoziție

Nu vă ascundeți latura pasională a personalității. Apa de parfum pentru femei Yves Saint Laurent Black Opium Extreme este plină de emoții, de dorințe și de provocări, iar senzualitatea dvs. radiantă va fi remarcată de toți cei din jur.

  • parfum oriental
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale
  • parfum de lux pentru pretențioși
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cafea
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Black Opium Extreme2