Yankee Candle Tropical Jungle

ceară pentru aromatizator 22 g

Yankee Candle Tropical Jungle ceară pentru aromatizator 22 g
Yankee Candle Tropical Jungle ceară pentru aromatizator 22 g
Yankee Candle Tropical Jungle ceară pentru aromatizator 22 g
Lichidare de stoc
22 g
9RON

Cod: YAC1846 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 13.12.2018
ridicare personală
joi, 13.12.2018
Yankee Candle Tropical Jungle
22 g | 9RON

Descriere parfum Yankee Candle Tropical Jungle

Ceara pentru lămpi aromatice Yankee Candle Tropical Jungle este o alternativă excelentă la lumânările pentru parfumarea interiorului. Dizolvarea acesteia în lampă maximizează efectul parfumat, astfel încât se poate crea o aromă proprie, în funcție de dorințe și de starea de spirit.

Caracteristici:

  • parfum de vară
  • aromă dulce
  • parfum de fructe

Cum se utilizează:
Produsul nu se lasă la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse. Nu se lasă niciodată ceara pentru lămpi aromatizatoare nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile.

Compoziție

Note baza
trestie de zahar, vanilie
Note inima
frunze de palmier, hibiscus, papaya
Note varf
limette, pomelo
dulci, fructate

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Tropical Jungle

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!