Yankee Candle Tribal Stone

suport ceramic pentru lumânare candelă I. Waves

Yankee Candle Tribal Stone suport ceramic pentru lumânare candelă   I. Waves
Yankee Candle Tribal Stone suport ceramic pentru lumânare candelă   I. Waves
50RON

Economisiți 16%
suport ceramic pentru lumânare candelă I. Waves
42RON

Cod: YAC1728 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Yankee Candle Tribal Stone
suport ceramic pentru lumânare candelă I. Waves | 42RON

Descriere parfum Yankee Candle Tribal Stone

Sfeșnicul ceramic pentru lumânări votive Yankee Candle Tribal Stone iluminează frumos orice interior. Lumânarea se poate alege după dorință, selectând astfel parfumul care va infuza interiorul casei.

Cum se utilizează:
Lumânarea nu se lasă niciodată să ardă nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Tribal Stone

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!