Yankee Candle The Last Paradise set cadou III

Yankee Candle The Last Paradise set cadou III
Yankee Candle The Last Paradise set cadou III
Nou
58RON

58,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: YAC07243 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Exotic Acai Bowl lumânare votiv 49 g + Tropical Starfruit lumânare votiv 49 g + Cliffside Sunrise lumânare votiv 49 g + Beach Escape lumânare votiv 49 g + Bora Bora Shores lumânare votiv 49 g

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 19.04.2021

Descriere Yankee Candle The Last Paradise
Compoziție

Parfumați-vă căminul sau oferiți cuiva drag un elegant parfum de interior. În ambele cazuri, cu setul cadou Yankee Candle The Last Paradise _, succesul este garantat. Un parfum de interior bine ales induce o senzație de calm și de confort și vă ajută să creați o ambianță plăcută și primitoare.

Caracteristici:

  • parfum de fructe
  • aromă dulce
  • parfum de vară
  • ideal de oferit cadou

Setul conține:

  • Exoric Acai Bowl lumânare votiv 49 g
  • Tropical Starfruit lumânare votiv 49 g
  • Cliffside Sunrise lumânare votiv 49 g
  • Beach Escape lumânare votiv 49 g
  • Bora Bora Shores lumânare votiv 49 g

Ingrediente:

  • fitil din bumbac

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Întregul text

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
fructate

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle The Last Paradise