Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket

Ceară pentru încălzitorul de cearăCeară pentru încălzitorul de ceară 61 g

Yankee Candle Scenterpiece  Soft Blanket Ceară pentru încălzitorul de cearăCeară pentru încălzitorul de ceară 61 g
Yankee Candle Scenterpiece  Soft Blanket Ceară pentru încălzitorul de cearăCeară pentru încălzitorul de ceară 61 g
Ceară pentru încălzitorul de cearăCeară pentru încălzitorul de ceară 61 g
27RON

Cod: YAC1761 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.08.2019
Ridicare personală
vineri 23.08.2019
Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket
Ceară pentru încălzitorul de cearăCeară pentru încălzitorul de ceară 61 g | 27RON

Descriere parfum Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket

Ceara pentru lămpi aromatizatoare Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket creează în interior un efect aromatic maxim. Datorită posibilității de înlocuire simplă și rapidă cu o altă ceară, întotdeauna se poate alege cu ușurință parfumul, în funcție de dispoziție.

Caracteristici:

  • parfum cald

Cum se utilizează:
Nu se lasă niciodată ceara pentru lămpi aromatizatoare nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. Produsul nu se lasă la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie, mure
Note inima
floare de tutun, pudra, trandafir, vanilie
Note baza
cacao, cihlimbar, mosc
Caracterul parfumurilor pentru casă
curate

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!