Yankee Candle Rustic Modern Suport ceramic pentru lumânare candelă

 • Yankee Candle Rustic Modern Suport ceramic pentru lumânare candelă
 • Yankee Candle Rustic Modern Suport ceramic pentru lumânare candelă  1
 • Yankee Candle Rustic Modern Suport ceramic pentru lumânare candelă  2
   více

  Variante Yankee Candle Rustic Modern

  • Yankee Candle Rustic Modern Suport ceramic pentru lumânare candelă  Suport ceramic pentru lumânare candelă  

   Acest produs este momentan indisponibil.

   Cod: YAC0851

  sus

  Descriere parfum Yankee Candle Rustic Modern

  Rating

  Forma recipientului

  Persistența parfumului

  Intensitatea

  Impresia generală

  Sfeșnicul ceramic pentru lumânări votive Yankee Candle Rustic Modern iluminează frumos orice interior. Lumânarea se poate alege după dorință, selectând astfel parfumul care va infuza interiorul casei.

  Cum se utilizează:

  Lumânarea nu se lasă niciodată să ardă nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile.

  sus

  Despre marca Yankee Candle

  În 1969, americanul Mike Kittredge, pe atunci un licean sărac, s-a hotărât să-i ofere mamei sale, de Crăciun, o lumânare decorativă făcută chiar de el. Deși a folosit doar lucruri obișnuite, adunate în grabă de acasă (o cutie de lapte goală, creioane de ceară colorate etc.), rezultatul a fost cu adevărat uimitor. Soarta a vrut ca, înainte de Ajunul Crăciunului, lumânarea să fie văzută de o vecină. Aceasta a fost atât de impresionată, încât i-a oferit talentatului tânăr 1 dolar și 36 de cenți pentru această lumânare. Apoi a început istoria brandului Yankee Candle.

  Intenția brandului Yankee Candle este de a oferi produse care să reflecte pasiunea sa pentru parfumuri frumoase, evocatoare de emoții puternice. Trebuie remarcat faptul că această filozofie a dat roade. Se află printre liderii din domeniul său (numai în SUA are peste 18.000 de magazine). Bogata ofertă Yankee Candle cuprinde arome pe serii tematice, de la fructe și condimente, până la experiențe și momente din viață. Nu lipsesc nici edițiile speciale, cum ar fi cele de colecție, de platină, de Halloween și multe altele.

  Lumânările Yankee Candle conțin cea mai mare cantitate de uleiuri aromatice, pregătite special conform cerințelor companiei. Cu ajutorul acestora, încăperile dumneavoastră capătă o atmosferă minunată, de neuitat. Dacă va fi o atmosferă festivă, erotică sau relaxantă, depinde doar de dvs. Brandul Yankee Candle îi atrage pe toți cei care doresc să aibă acasă o atmosferă minunat parfumată, care țin la calitate și la autenticitate sau care caută un accesoriu de interior frumos și practic.

  sus

  Rating Yankee Candle Rustic Modern

  Ce parere ai despre Yankee Candle Rustic Modern ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "

  1 2 3 4 5 0 - cel mai rau, 5 - cel mai bun "


  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​