Yankee Candle Midsummer´s Nightmărgele parfumate

1×
Yankee Candle Midsummer´s Night mărgele parfumate
Yankee Candle Midsummer´s Night mărgele parfumate
170 g

Cod: YAC1266 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Yankee Candle Midsummer´s Night
Compoziție

Lumânarea parfumată Yankee Candle Midsummer´s Night umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Perlele parfumate Yankee Candle Midsummer´s Night reprezintă o modalitate foarte bună de a parfuma spații mai mici. Sunt utile pentru neutralizarea mirosurilor nedorite și împrospătarea aerului.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • parfum cald

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Compoziție

Note varf
limette, citrice, tonuri lemnoase, bergamota, note de plante
Note inima
lavanda, salvie
Note baza
boabe de ienupar, lemn de cedru, muschi, vetiver, nucosara sage
Caracterul parfumurilor pentru casă
fresh

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Midsummer´s Night