Yankee Candle Holiday Sparkle

set cadou adventní kalendář I.

Yankee Candle Holiday Sparkle set cadou adventní kalendář I.
Yankee Candle Holiday Sparkle set cadou adventní kalendář I.
Lichidare de stoc
135RON

Economisiți 17%
set cadou adventní kalendář I.
112RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: YAC04506 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Glittering Star + Winter Glow + Icy Blue Spruce + Crackling Wood Fire + Sparkling Cinnamon + The Perfect Tree + Snowflake Cookie + All Is Bright

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Yankee Candle Holiday Sparkle
set cadou adventní kalendář I. | 112RON

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Holiday Sparkle

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!