Yankee CandleChristmas Collection Votives Candle set cadou

1×
Yankee Candle Christmas Collection Votives Candle set cadou
Yankee Candle Christmas Collection Votives Candle set cadou

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: YAC07404

Twinkling Lights lumânare votiv 49 g + Tree Farm Festival lumânare votiv 49 g + Letters To Santa lumânare votiv 49 g

Un cadou pentru tine
Folosiți codul home20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la cele mai bune parfumuri pentru casă. Reducerea nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Parfumați-vă căminul sau oferiți cuiva drag un elegant parfum de interior. În ambele cazuri, cu setul cadou Yankee Candle Christmas Collection Votives Candle_, succesul este garantat. Un parfum de interior bine ales induce o senzație de calm și de confort și vă ajută să creați o ambianță plăcută și primitoare.

Caracteristici:

  • aromă de Crăciun
  • parfum de iarnă
  • ideal de oferit cadou

Setul conține:

  • Twinkling Lights lumânare votiv 49 g
  • Tree Farm Festival lumânare votiv 49 g
  • Letters To Santa lumânare votiv 49 g

Ingrediente:

  • fitil din bumbac

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Întregul text

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, dulci, gurmande
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.