Yankee CandleBronze Flower inel decorativ

Yankee Candle Bronze Flower inel decorativ
Yankee Candle Bronze Flower inel decorativ
24RON

24,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: YAC06755 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Yankee Candle Bronze Flower
Compoziție

Inelul decorativ Yankee Candle Bronze Flower este nu numai un accesoriu estetic și atractiv pentru lumânare. Asigură de asemenea, o flacără fermă și stabilă, pentru eliberarea cât mai eficientă a parfumului în spațiu.

Caracteristici:

  • asigură arderea optimă și topirea uniformă a lumânării
  • are funcție decorativă

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse. Lumânarea se va consuma întotdeauna în suportul sau sfeșnicul adecvat. Abajurul se plasează față de lumânare conform instrucțiunilor incluse.

Compoziție

Material
metal

Despre brand Yankee Candle

Prima lumânare Yankee Candle a apărut în 1969, creatorul Mike Kittredge oferind-o cadou de Crăciun mamei sale. Entuziasmul mamei, al prietenilor și al vecinilor pentru această lumânare l-a încurajat pe Mike să continue. Imensul succes l-a determinat să mute producția din garajul familiei într-o fostă fabrică de hârtie, punând astfel bazele brandului Yankee Candle.

Din momentul aprinderii, până la arderea completă, lumânările Yankee Candle emană arome minunate, curate și persistente, care înnobilează fiecare interior. Lumânările conțin cantități mari de uleiuri aromatice și de extracte naturale. Fiecare esență aromatică întruchipează perfect ingredientul, locul sau experiența care a inspirat-o. Ce atmosferă vor evoca la tine acasă – relaxantă, festivă sau proaspătă – depinde de alegerea ta.

Un cadou de la acest brand place tuturor; deosebit de populare sunt edițiile speciale de Crăciun Yankee Candle, lumânările de ceară Yankee Candle, seturile cadou Yankee Candle sau parfumurile pentru mașină Yankee Candle.

Astăzi, Yankee Candle este cel mai mare producător de lumânări parfumate și de parfumuri de interior. Produsele sunt disponibile în 20 de țări și, doar în SUA, compania deține peste 18 mii de magazine. Și când te gândești că totul a început de la un cadou de Crăciun pentru mama.

Rating Yankee Candle Bronze Flower