Woodwick Frasier Fir

parfum pentru masina Clip

Woodwick Frasier Fir parfum pentru masina   Clip
parfum pentru masina Clip

Cod: WDW0061 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Woodwick Frasier Fir
parfum pentru masina Clip

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Woodwick Frasier Fir

Odorizantul auto Woodwick Frasier Fir transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat. Interiorul vehiculului devine confortabil, plăcut parfumat și plin de armonie.

Caracteristici:

  • parfum lemnos
  • parfum de iarnă

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Caracterul parfumurilor pentru casă
lemnoase

Despre brand Woodwick

Cu lumânările de lux parfumate Woodwick, casa pare mai primitoare și atmosfera mai caldă și mai plină de bună dispoziție. Fitilul unic din lemn trosnește la fel ca buștenii în sobă și te transportă în lumea magică a unei cabane înzăpezite din munți. Răsfață-ți simțurile și imaginația, cu intensitatea acestei experiențe unice.

Fiecare lumânare Woodwick cu fitil din lemn ascunde câteva esențe parfumate asortate cu grijă. Notele individuale se combină într-o bogată simfonie de arome, care parfumează minunat întreaga încăpere. Parafina de calitate este îmbogățită cu ceară de soia biodegradabilă, care prelungește durata de ardere a lumânării.

Aromele originale, trosnitul caracteristic și designul sofisticat al lumânărilor încântă iubitorii accesoriilor de interior încă din anul 2006. Aspectul estetic este sporit de capacul din lemn, care se poate folosi și ca suport, precum și de formele naturale ale paharelor din sticlă suflată manual. Lumânările Woodwick înnobilează orice interior și oferă celor ce le privesc multe momente de excepție.

Rating Woodwick Frasier Fir

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!