Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot

lumânare parfumată 453,6 g Hearthwick

Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot lumânare parfumată  453,6 g Hearthwick
Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot lumânare parfumată  453,6 g Hearthwick
Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot lumânare parfumată  453,6 g Hearthwick
453,6 g
165RON

Cod: WDW00142 | 3 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri, 20.02.2019
Ridicare personală
miercuri, 20.02.2019
Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot
453,6 g | 165RON

Descriere parfum Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot

Lumânarea parfumată Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamotumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum citric
  • parfum proaspăt

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Compozitie
bergamota, busuioc, citrice, limette, note florale, plante, tonuri lemnoase
Caracterul parfumurilor pentru casă
citrice, fresh

Despre brand Woodwick

Cu lumânările de lux parfumate Woodwick, casa pare mai primitoare și atmosfera mai caldă și mai plină de bună dispoziție. Fitilul unic din lemn trosnește la fel ca buștenii în sobă și te transportă în lumea magică a unei cabane înzăpezite din munți. Răsfață-ți simțurile și imaginația, cu intensitatea acestei experiențe unice.

Fiecare lumânare Woodwick cu fitil din lemn ascunde câteva esențe parfumate asortate cu grijă. Notele individuale se combină într-o bogată simfonie de arome, care parfumează minunat întreaga încăpere. Parafina de calitate este îmbogățită cu ceară de soia biodegradabilă, care prelungește durata de ardere a lumânării.

Aromele originale, trosnitul caracteristic și designul sofisticat al lumânărilor încântă iubitorii accesoriilor de interior încă din anul 2006. Aspectul estetic este sporit de capacul din lemn, care se poate folosi și ca suport, precum și de formele naturale ale paharelor din sticlă suflată manual. Lumânările Woodwick înnobilează orice interior și oferă celor ce le privesc multe momente de excepție.

Rating Woodwick Artisan Ellipse Lime Bergamot

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!
free delivery