Wella Professionals SUN

balsam regenerator express dupa expunerea la soare

Wella Professionals SUN balsam regenerator express dupa expunerea la soare
Wella Professionals SUN balsam regenerator express dupa expunerea la soare
200 ml

Cod: WLL1271 | Acest produs este momentan indisponibil
Wella Professionals SUN
200 ml

Descrierea produsului Wella Professionals SUN

Balsamul Wella Professionals SUN ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

Caracteristici:

  • repară firul de păr
  • asigură hidratarea necesară
  • protejează părul împotriva deteriorării

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat, pe lungime, până la vârfuri.

Caracteristici

Tipuri de păr
Îngrijire păr expus la soare

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.