Wella Professionals SP Men

ceara de par pentru barbati

Wella Professionals SP Men ceara de par pentru barbati
55RON

Economisiți 20%
75 ml
44RON

Cod: WLL0202 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Wella Professionals SP Men
75 ml | 44RON

Descriere cosmetice Wella Professionals SP Men

Ceara de păr Wella Professionals SP Men susține perfect coafura și este ușor de aplicat. În plus, surprinde prin excepționala sa durabilitate.

Caracteristici:

  • modelează puternic părul
  • se aranjează coafura în forma dorită

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat și se aranjează, după cum este necesar.

Caracteristici

Consistență
ceara
Efect
Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.