Wella Professionals Fusion

set cosmetice I.

Wella Professionals Fusion set cosmetice I.
Wella Professionals Fusion set cosmetice I.
Wella Professionals Fusion set cosmetice I.
Reducere specială
99RON
Reducere 9%
set cosmetice I.
90RON

Cod: WLL05597 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Intense Repair Shampoo 250 ml + Intense Repair Conditioner 200 ml + Intense Repair Mask 150 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 14.12.2018
ridicare personală
luni, 17.12.2018
Wella Professionals Fusion
set cosmetice I. | 90RON

Caracteristici

set cadou
Efect
Nutriție și regenerare, Prevenirea despicării vârfurilor, Regenerarea părului deteriorat
Tipuri de păr
Îngrijire păr fragil, cu vârfurile despicate

Despre brand Wella Professionals

Brand-ul german Wella Professionals, care aparține marelui producător Procter & Gamble, aduce pe piaţă produse de calitate superioară pentru îngrijirea părului şi a pielii capului. Istoria acestui brand se scrie încă din anul 1880, când tânărul stilist Franz Ströher a fondat o companie axată pe producția de tul (material textil ca o plasă, întrebuințat la fabricarea perucilor).
La ora actuală, produsele Wella Professionals sunt disponibile în peste 150 de ţări şi se pot lăuda cu multe premii de prestigiu – printre altele au câștigat în repetate rânduri concursurile Stylist Choice Awards. Trebuie să menționăm faptul că în crearea acestor produse, Wella colaborează cu stiliști de prestigiu mondial. Datorită acestei colaborări – și al entuziasmului pentru cercetare – are în cont un număr respectabil de licențe de invenţie.
Șampoanele, balsamurile, măștile revitalizante, ca și toate celelalte produse Wella se aplică uşor şi acționează rapid. De interes este și faptul că unele conțin ingrediente rare și de lux – de exemplu extract din șampanie, praf de diamante sau extrase din mătase.
Produsele cosmetice Wella Professionals sunt eficiente, sigure și, nu în ultimul rând, accesibile ca preț. Efectul lor aproape miraculos este indispensabil chiar și pentru celebrități ca Demi Lovato şi Katie Holmes. Încercați-le și veți înțelege de ce. Marca Wella Professionals îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc un păr superb sau care experimentează adesea diferite stiluri.