Wella Professionals Eimi Sculpt Force

gel de modelare fixare foarte puternica

Wella Professionals Eimi Sculpt Force gel de modelare fixare foarte puternica
Wella Professionals Eimi Sculpt Force gel de modelare fixare foarte puternica
Wella Professionals Eimi Sculpt Force gel de modelare fixare foarte puternica
125 ml
39RON

Cod: WLL2251 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
marți, 26.03.2019
Wella Professionals Eimi Sculpt Force
125 ml | 39RON

Descriere cosmetice Wella Professionals Eimi Sculpt Force

Gelul de păr Wella Professionals Eimi Sculpt Force ajută la obținerea exactă a coafurii dorite.

Caracteristici:

  • creează o coafură perfectă
  • fixează puternic
  • pentru modelarea zilnică a coafurii

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat.

Caracteristici

Consistență
gel
Efect
Definire și textură, Fixare, Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand Wella Professionals

Brand-ul german Wella Professionals, care aparține marelui producător Procter & Gamble, aduce pe piaţă produse de calitate superioară pentru îngrijirea părului şi a pielii capului. Istoria acestui brand se scrie încă din anul 1880, când tânărul stilist Franz Ströher a fondat o companie axată pe producția de tul (material textil ca o plasă, întrebuințat la fabricarea perucilor).
La ora actuală, produsele Wella Professionals sunt disponibile în peste 150 de ţări şi se pot lăuda cu multe premii de prestigiu – printre altele au câștigat în repetate rânduri concursurile Stylist Choice Awards. Trebuie să menționăm faptul că în crearea acestor produse, Wella colaborează cu stiliști de prestigiu mondial. Datorită acestei colaborări – și al entuziasmului pentru cercetare – are în cont un număr respectabil de licențe de invenţie.
Șampoanele, balsamurile, măștile revitalizante, ca și toate celelalte produse Wella se aplică uşor şi acționează rapid. De interes este și faptul că unele conțin ingrediente rare și de lux – de exemplu extract din șampanie, praf de diamante sau extrase din mătase.
Produsele cosmetice Wella Professionals sunt eficiente, sigure și, nu în ultimul rând, accesibile ca preț. Efectul lor aproape miraculos este indispensabil chiar și pentru celebrități ca Demi Lovato şi Katie Holmes. Încercați-le și veți înțelege de ce. Marca Wella Professionals îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc un păr superb sau care experimentează adesea diferite stiluri.