Treci la conținutul principal

Noile măști colorante Color Fresh

Doriți să înviorați culoarea părului dvs., să-i dați un plus de farmec sau să creați un look complet nou? Cu măștile de păr colorante, din noua gamă Color Fresh vă reușesc toate, simplu și rapid, din confortul de acasă. Transformați baia într-un salon de coafură și dați frâu liber imaginației! Nu vă faceți griji că părul dvs. ar putea avea de suferit, dimpotrivă. Datorită conținutului de uleiuri naturale, masca îi oferă îngrijirea adecvată, iar culoarea se estompează treptat. Alegeți dintr-o gamă largă de nuanțe - și înfrumusețarea poate începe!Cinci nuanțe saturate, cinci culori trendy. Vă place albastrul regal, movul misterios, roșul sexy, rozul jucăuș sau verdele mentolat? Alegeți și descoperiți ce nuanță este cea mai potrivită!


 Nuanțele naturale intensifică vizibil culoarea părului dvs., o înviorează și o uniformizează. Blondele, roșcatele si brunetele își vor găsi fiecare culoarea ideală. Iar rezultatul este uimitor!


 

Cum folosim, de fapt, masca?

E simplu – spălați părul și uscați-l cu prosopul (1), puneți-vă mănușile de protecție și aplicați pe păr o cantitate suficientă de produs (2). Lăsați-l să acționeze maximum 10 minute (3) și apoi clătiți-vă bine părul (4). Gata!

SFATUL nostru: Pentru un păr de lungime medie, aveți nevoie de aprox. 30 grame de mască. Cantitatea corespunde unei cupe mici de înghețată.