Wella Professionals Brilliance

balsam pentru par aspru si vopsit

Wella Professionals Brilliance balsam pentru par aspru si vopsit
Wella Professionals Brilliance balsam pentru par aspru si vopsit
Wella Professionals Brilliance balsam pentru par aspru si vopsit
1000 ml
99RON

Cod: WLL0950 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 19.11.2018
ridicare personală
luni, 19.11.2018
Wella Professionals Brilliance
1000 ml | 99RON

Descriere cosmetice Wella Professionals Brilliance

Descriere:
Datorită compoziției sale unice, cu vitamina E și cu ulei de caise, balsamul Professionals Brilliance, de la Wella, îi oferă părului vopsit și aspru hidratarea necesară, lăsându-l moale la atingere. Datorită complexului de ingrediente active, balsamul hidratează părul în profunzime și-i protejează structura.

Utilizarea sa garantează rezistența părului și strălucirea sa radiantă, de lungă durată. Balsamul pentru părul gros și vopsit Professionals Brilliance, de la Wella, protejează luminozitatea părului, datorită conținutului de antioxidanți. 

Efecte:

  • hidratează și regenerează părul în profunzime
  • protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi
  • închide structura firului de păr și-l protejează împotriva deteriorării
  • întărește strălucirea părului vopsit

Compoziție:

  • ulei de caise – contribuie la hidratare și catifelează atât părul, cât și scalpul
  • vitamina E – antioxidant, protejează împotriva radicalilor liberi

Mod de aplicare:
Aplică balsamul pe părul umed, uscat în prosop și întinde-l pe toată lungimea sa. Lasă-l să acționeze un minut, apoi clătește bine.
Pentru obținerea unui efect maxim, folosește balsamul împreună cu alte preparate din seria Wella Professionals Brilliance pentru păr aspru și vopsit.

Caracteristici

Efect
Protecția culorii, Strălucire și finețe
Tipuri de păr
par uscat, par vopsit

Despre brand Wella Professionals

Brand-ul german Wella Professionals, care aparține marelui producător Procter & Gamble, aduce pe piaţă produse de calitate superioară pentru îngrijirea părului şi a pielii capului. Istoria acestui brand se scrie încă din anul 1880, când tânărul stilist Franz Ströher a fondat o companie axată pe producția de tul (material textil ca o plasă, întrebuințat la fabricarea perucilor).
La ora actuală, produsele Wella Professionals sunt disponibile în peste 150 de ţări şi se pot lăuda cu multe premii de prestigiu – printre altele au câștigat în repetate rânduri concursurile Stylist Choice Awards. Trebuie să menționăm faptul că în crearea acestor produse, Wella colaborează cu stiliști de prestigiu mondial. Datorită acestei colaborări – și al entuziasmului pentru cercetare – are în cont un număr respectabil de licențe de invenţie.
Șampoanele, balsamurile, măștile revitalizante, ca și toate celelalte produse Wella se aplică uşor şi acționează rapid. De interes este și faptul că unele conțin ingrediente rare și de lux – de exemplu extract din șampanie, praf de diamante sau extrase din mătase.
Produsele cosmetice Wella Professionals sunt eficiente, sigure și, nu în ultimul rând, accesibile ca preț. Efectul lor aproape miraculos este indispensabil chiar și pentru celebrități ca Demi Lovato şi Katie Holmes. Încercați-le și veți înțelege de ce. Marca Wella Professionals îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc un păr superb sau care experimentează adesea diferite stiluri.